Wyślij wiadomość do
WhatsApp
Wyślij wiadomość do
Telegram

Sheng Pu Erh Po Bin Gong Ting (Pęknięty lód), ААА, 2011

Do ulubionych
Sheng Pu Erh Po Bin Gong Ting (Pęknięty lód), ААА, 2011
Sheng Pu Erh Po Bin Gong Ting (Pęknięty lód), ААА, 2011
Sheng Pu Erh Po Bin Gong Ting (Pęknięty lód), ААА, 2011
Sheng Pu Erh Po Bin Gong Ting (Pęknięty lód), ААА, 2011
Sheng Pu Erh Po Bin Gong Ting (Pęknięty lód), ААА, 2011
Sheng Pu Erh Po Bin Gong Ting (Pęknięty lód), ААА, 2011
Sheng Pu Erh Po Bin Gong Ting (Pęknięty lód), ААА, 2011
Sheng Pu Erh Po Bin Gong Ting (Pęknięty lód), ААА, 2011
Sheng Pu Erh Po Bin Gong Ting (Pęknięty lód), ААА, 2011
Sheng Pu Erh Po Bin Gong Ting (Pęknięty lód), ААА, 2011
Delikatne małe pąki o jasnym słodkim smaku. Trochę grzybów, karmelu i syropu klonowego, kopru włoskiego i gruszki. Kolor naparu zmienia się od rozlania do rozlania, przechodząc od dymnego bambusa do kasztana. Herbata jest pełna i maślana, ze słodkim posmakiem tytoniu.
Forma herbaty
Jakość herbaty
Na jaką okazję
Smak
W magazynie
0.9 лв / g
10g10
Opis
Recenzje

Wygląd

Delikatne małe pąki o jasnym słodkim smaku. Trochę grzybów, karmelu i syropu klonowego, kopru włoskiego i gruszki. 

Smak i aromat

Kolor naparu zmienia się od rozlania do rozlania, przechodząc od dymnego bambusa do kasztana. Herbata jest pełna i maślana, ze słodkim posmakiem tytoniu. 

Idealny jesienny Sheng Pu Erh do ciasta dyniowego. Długo pijalna, cierpliwa dla zapominalskich, długo czeka zanim stanie się cierpka. 

Temperatura wody, która zapewni dobre rezultaty podczas parzenia, jest bliska 80-85°С.

Cechy
Forma herbaty
Jakość herbaty
Na jaką okazję
Smak
Wpływ na organizm
Rok produkcji herbaty
Surowce
Temperatura parzenia
Kraj pochodzenia
Masa opakowania
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
ocena ogólna