Opis
Recenzje
Wygląd
Delikatne małe pąki o jasnym słodkim smaku. Trochę grzybów, karmelu i syropu klonowego, kopru włoskiego i gruszki.
Smak i aromat
Kolor naparu zmienia się od rozlania do rozlania, przechodząc od dymnego bambusa do kasztana. Herbata jest pełna i maślana, ze słodkim posmakiem tytoniu.
Idealny jesienny Sheng Pu Erh do ciasta dyniowego. Długo pijalna, cierpliwa dla zapominalskich, długo czeka zanim stanie się cierpka.
Temperatura wody, która zapewni dobre rezultaty podczas parzenia, jest bliska 80-85°С.
Cechy
Forma herbaty
Tea cake
Jakość herbaty
AAA (wyjątkowa jakość)
Na jaką okazję
Na poranki, Po kąpieli, Na długi dzień pracy, Na wieczory
Smak
Wyrazisty, Pamiętny, Naturalna słodycz, Miód i karmel, Jagodowy, Owocowy, Soczysty, Grzyby i fermentacja, Wyraziste, Kremowe nuty
Wpływ na organizm
Relaksuje, Rozgrzewa, Koncentruje myśli
Rok produkcji herbaty
2011
Surowce
Gong Ting
Temperatura parzenia
75-85°С
Kraj pochodzenia
Chiny
Masa opakowania
357 g
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
