Opis
Recenzje
Fermentowany iwan-czaj z miętą i melisą.
Iwan-czaj (nazwa naukowa — wierzbowiec angustifolia) jest bardzo skutecznym środkiem ludowym zmniejszającym stany lękowe i leczącym bezsenność, poprawiającym metabolizm i łagodzącym kaszel podczas przeziębienia. Regularne spożywanie herbaty z wierzbowca poprawia odporność, wzbogaca komórki organizmu w tlen i napełnia je energią.
Melisa i mięta zawarte w kolekcji uzupełniają się i wzmacniają wzajemnie działanie oraz są doskonałym środkiem uspokajającym. Zalecamy picie tej herbaty przed snem.
Jak parzyć:
3-8 gr. zalać 500 gr. gorącą wodą, temperatura 90-95°C, parzyć 7-10 min. Napój do wieczornego picia.
Cechy
Kraj pochodzenia
Rosja
Temperatura parzenia
90-95°С
Surowce
Dzikie zioła
Rok produkcji herbaty
2024
Wpływ na organizm
Relaksuje
Smak
Ziołowe odcienie
Na jaką okazję
Po kąpieli, Na wieczory
Forma herbaty
Sypana
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
