Wyślij wiadomość do
WhatsApp
Wyślij wiadomość do
Telegram

Różowa Matcha Pitahaya, АА, 2024

Do ulubionych
Różowa Matcha Pitahaya, АА, 2024
Różowa Matcha Pitahaya, АА, 2024
Różowa Matcha Pitahaya, АА, 2024
Różowa Matcha Pitahaya, АА, 2024
Różowa Matcha Pitahaya, АА, 2024
Różowa Matcha Pitahaya, АА, 2024
Różowa matcha ma lekko słodkawy, owocowy aromat podobny do jogurtu i przyjemny, słodki z lekką kwaskowatością smak.
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
W magazynie
$0.2 / g
10g10
Opis
Recenzje

Różowa matcha to proszek wytwarzany z liofilizowanego miąższu tropikalnego pitahaya (smoczego owocu).

Technologia produkcji różowej matchy różni się od technologii produkcji zielonej i niebieskiej odmiany. W przeciwieństwie do liści i kwiatów herbaty, miąższ pitahaya nie jest suszony, ale liofilizowany: jest zamrażany w bardzo niskiej temperaturze, a następnie suszony w specjalnych suszarkach próżniowych, usuwając do 90% wilgoci, a następnie mielony na proszek. To właśnie dzięki tej technologii konieczne jest przechowywanie różowej matchy w starannie zamkniętym woreczku próżniowym: chętnie „oddaje” ona utraconą wilgoć i tworzy dość gęste grudki, które trudno rozpuścić w płynie.

Różowa matcha ma lekko słodkawy, owocowy aromat podobny do jogurtu i przyjemny, słodki z lekką kwaskowatością smak.

  1. Napój jest bogaty w żelazo, magnez, witaminy B3 i C.
  2. Zawiera dużo błonnika.
  3. Bogaty w przeciwutleniacze, zwiększa skuteczność układu odpornościowego.
  4. Zawiera dużo wapnia.
  5. Aktywuje mózgowe krążenie krwi, zwiększa odżywienie wszystkich części mózgu.
  6. Normalizuje układ nerwowy, hormonalny i sercowo-naczyniowy.
Cechy
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
Wpływ na organizm
Smak
Na jaką okazję
Jakość herbaty
Forma herbaty
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
ocena ogólna