Opis
Recenzje
Róża z prowincji Yunnan do parzenia jako samodzielny napój oraz jako składnik zielonych lub czerwonych herbat i mieszanek Pu Erh.
Wypielęgnowane, drobne kwiaty o złotej obwódce i wysokiej zawartości olejków eterycznych. Nadają one herbacie delikatny aromat kwitnącego ogrodu i lekko słodki smak.
Aby uzyskać czysty napar, weź 3-4 pąki na 250 ml wody. Do dodawania do herbaty należy użyć 2-3 pąków.
Cechy
Kraj pochodzenia
Chiny
Temperatura parzenia
85-90°С
Surowce
Kwiaty
Rok produkcji herbaty
2024
Wpływ na organizm
Relaksuje, Odświeża, Rozgrzewa
Smak
Kwiatowy, Naturalna słodycz, Trawiasty
Na jaką okazję
Po kąpieli, Na wieczory, Herbata w prezencie, Dodatki do herbaty
Jakość herbaty
AA (powyżej średniej)
Forma herbaty
Sypana
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
