Wyślij wiadomość do
WhatsApp
Wyślij wiadomość do
Telegram

Zbiórka ziół ałtajskich Porzeczkowy, 2024

Do ulubionych
Zbiórka ziół ałtajskich Porzeczkowy, 2024
Zbiórka ziół ałtajskich Porzeczkowy, 2024
Zbiórka ziół ałtajskich Porzeczkowy, 2024
Zbiórka ziół ałtajskich Porzeczkowy, 2024
Zbiórka ziół ałtajskich Porzeczkowy, 2024
Zbiórka ziół ałtajskich Porzeczkowy, 2024
​​Fermentowany ​Iwan-czaj (Wierzbówka kiprzyca)​, liście porzeczki, jagody czerwonej i czarnej porzeczki.
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
W magazynie
€0.1 / g
10g10
Opis
Recenzje
Skład:

Fermentowany Iwan-czaj (Wierzbówka kiprzyca), liście porzeczki, jagody czerwonej i czarnej porzeczki.

Jak parzyć:

3-8 gr. zalać 500 gr. gorącą wodą, temperatura 90-95°C, parzyć 7-10 min. Napój do wieczornego picia.

Cechy
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
Wpływ na organizm
Smak
Na jaką okazję
Forma herbaty
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
ocena ogólna