Opis
Recenzje
Wspaniały napój tonizujący z górskich ziół.
Skład: Iwan-czaj (wierzba wąskolistna, Chamaenerion angustifolium), igły jodły, pączki sosny, herbata kurylska.
Napój o intensywnym kolorze, aromacie i cierpkim smaku. Normalizuje przemianę materii i mikroflorę jelitową. Stosowany jest w profilaktyce grypy, działa uspokajająco, przeciwbólowo, przeciwzapalnie i napotnie. Poprawia ukrwienie mózgu.
Sposób parzenia:
1–2 łyżki mieszanki zalać 1 szklanką wrzącej wody, zaparzać przez 20 minut, przecedzić. Bardzo dobrze komponuje się z miodem.
Cechy
Kraj pochodzenia
Rosja
Temperatura parzenia
85-90°С
Surowce
Dzikie zioła
Rok produkcji herbaty
2024
Wpływ na organizm
Rozgrzewa, Koncentruje myśli, Tonizuje
Smak
Ziołowe odcienie, Pieczony, Сierpki, Dymny
Forma herbaty
Sypana
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
