Opis
Recenzje
Innowacyjny produkt dla Gruzji — Sheng Pu Erh z lokalnych surowców. Smak i aromat przypominają autentyczny Sheng Pu Erh z Junnanu.
Wygląd
Zielone liście i końcówki z białymi włoskami pachną słodko-kwaśnym aromatem kwiatów i owoców.
Smak i aromat
Napar ma perłowy kolor z oliwkową obwódką. Smak jest delikatny, z wyraźną kwaskowatością pigwy, skórki cytryny, słodyczą bzu i agrestu.
Efekt
Herbata nasyca energią, orzeźwia, tonizuje, oczyszcza umysł i pomaga zachować spokój.
Cechy
Kraj pochodzenia
Gruzja
Temperatura parzenia
85-90°С
Surowce
Surowce plantacyjne
Rok produkcji herbaty
2025
Wpływ na organizm
Odświeża, Koncentruje myśli, Tonizuje
Smak
Ziołowe odcienie, Kwiatowy, Perfumowany, Jagodowy, Owocowy, Soczysty, Odświeżający, Kwaśnawy
Na jaką okazję
Na poranki, Na specjalne okazje
Jakość herbaty
AA (powyżej średniej)
Forma herbaty
Sypana
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
