Opis
Recenzje
Herbata poddana fermentacji beztlenowej.
Duży beżowo-czarny liść i wiele łodyg. W aromacie jasna kwasowość sfermentowanego jabłka i subtelna słodycz karmelu. Napar ma złoto-zielonkawy kolor, smak przypomina strudel z kwaśnymi jabłkami.
Stan jest miękki, łagodny, lekko odpręża ciało i wywołuje pozytywne emocje.
Cechy
Kraj pochodzenia
Gruzja
Temperatura parzenia
85-90°С
Surowce
Surowce plantacyjne
Rok produkcji herbaty
2024
Wpływ na organizm
Relaksuje, Odświeża, Koncentruje myśli
Smak
Jagodowy, Owocowy, Soczysty, Odświeżający, Kwaśny
Na jaką okazję
Na wieczory, Herbata w prezencie
Jakość herbaty
AA (powyżej średniej)
Forma herbaty
Sypana
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
