Opis
Recenzje
Paląca korzenna herbata przypominająca gorące Indie, świeży wiatr i beztroską młodość.
Masala to tradycyjna indyjska mieszanka przypraw z czerwoną herbatą. Ciepły, duszny, maślany napój, który gotuje się na mleku, rozgrzewa, tonizuje, nasyca i dodaje siły. W skład wchodzi mieszanka wietnamskiej i indyjskiej herbaty czarnej, anyż, ziele angielskie, cynamon, imbir, goździki. Jest wspaniałym zamiennikiem kawy z mlekiem.
Idealny na mroźne zimowe dni.
Cechy
Kraj pochodzenia
Indie
Temperatura parzenia
90-95°С
Surowce
Surowce plantacyjne, Przyprawy
Rok produkcji herbaty
2024
Wpływ na organizm
Rozgrzewa, Tonizuje
Smak
Wyrazisty, Pamiętny, Naturalna słodycz, Miód i karmel, Pikantny, Pieczony, Сierpki, Oleisty
Na jaką okazję
Na poranki, Na długi dzień pracy, Сodzienna
Jakość herbaty
А (średnia)
Forma herbaty
Sypana
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
