Opis
Recenzje
Półfermentowana czerwona herbata pochodząca z Wietnamu.
Duża, cienka wici z podłużnie skręconych liści herbaty ze złotymi łodygami o jasnym aromacie jagód. Napar jest przezroczysty, czerwonobrązowy, o ciepłym, drzewnym aromacie jagód, z nutami czekolady, przypraw i chleba żytniego. Smak jest gęsty, cierpki, słodko-kwaśny, z nutami owoców i przypraw oraz długim, świeżym posmakiem.
Herbata nadaje się do codziennego picia. Odświeża, orzeźwia, zbiera myśli.
Cechy
Kraj pochodzenia
Wietnam
Temperatura parzenia
90-95°C
Surowce
Surowce plantacyjne
Rok produkcji herbaty
2023
Wpływ na organizm
Odświeża, Rozgrzewa, Koncentruje myśli, Tonizuje
Smak
Wyrazisty, Naturalna słodycz, Miód i karmel, Jagodowy, Pikantny, Długi posmak
Na jaką okazję
Na poranki, Na długi dzień pracy, Сodzienna
Jakość herbaty
AA (powyżej średniej)
Forma herbaty
Sypana
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
