Opis
Recenzje
Aromat wypiekanych ziaren kakaowych. Jasny, błyszczący pomarańczowo-czerwony kolor naparu. Lekki, umiarkowanie cierpki smak prażonych skórek chleba z rozlewającym się słodkim posmakiem. Cieszy brak nadmiernej cierpkości i szorstkości. Jednocześnie herbata zachowuje swój charakter klasycznej, gęstej, mocnej czerwonej herbaty.
Doskonała opcja na co dzień, jeśli znudziły Ci się herbaty Dian Hong. Herbata lekko rozgrzewa i tonizuje. Nadaje się do parzenia w kubku lub teapot.
Cechy
Kraj pochodzenia
Chiny
Temperatura parzenia
85-90°С
Surowce
Surowce plantacyjne
Rok produkcji herbaty
2024
Wpływ na organizm
Rozgrzewa, Tonizuje
Smak
Wyrazisty, Pamiętny, Naturalna słodycz, Miód i karmel, Jagodowy, Owocowy, Soczysty, Smak suszonych owoców, Сierpki, Oleisty
Na jaką okazję
Na specjalne okazje, Na długi dzień pracy, Na wieczory
Jakość herbaty
AA (powyżej średniej)
Forma herbaty
Sypana
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
