Wyślij wiadomość do
WhatsApp
Wyślij wiadomość do
Telegram

Gu Shu Ye Sheng Zi Ya Bao (Szmaragdowo-purpurowy z Fengqing), AAA, 2024

Do ulubionych
Gu Shu Ye Sheng Zi Ya Bao (Szmaragdowo-purpurowy z Fengqing), AAA, 2024
Gu Shu Ye Sheng Zi Ya Bao (Szmaragdowo-purpurowy z Fengqing), AAA, 2024
Gu Shu Ye Sheng Zi Ya Bao (Szmaragdowo-purpurowy z Fengqing), AAA, 2024
Gu Shu Ye Sheng Zi Ya Bao (Szmaragdowo-purpurowy z Fengqing), AAA, 2024
Gu Shu Ye Sheng Zi Ya Bao (Szmaragdowo-purpurowy z Fengqing), AAA, 2024
Gu Shu Ye Sheng Zi Ya Bao (Szmaragdowo-purpurowy z Fengqing), AAA, 2024
Zielonkawo-fioletowe pączki zbierane są z wysokogórskich dziko rosnących roślin w wieku 200-300 lat w prowincji Fengqing. Herbata pije się go długo i tworzy przytulną atmosferę. Pobudza i wypełnia, daje spokój umysłowi, lekkość ciału.
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
W magazynie
$0.7 / g
10g10
Opis
Recenzje

Zielonkawo-fioletowe pączki zbierane są z wysokogórskich dziko rosnących roślin w wieku 200-300 lat w prowincji Fengqing.

Po podgrzaniu oddechem wyczuwalny jest delikatny aromat róży yunnan, chmielu i kwitnących ziół. Napar ma perłowy, bladozielony odcień i delikatny, świeży smak z nutami szpinaku, róży i polnych kwiatów.

Pije się go długo i tworzy przytulną atmosferę. Pobudza i wypełnia, daje spokój umysłowi, lekkość ciału.

Zalecamy stosowanie parowania pączków: najpierw zalać wrzątkiem na 30-40 sekund, a następnie użyć wody o temperaturze 80°C i ekspozycji od dziesięciu sekund.

Cechy
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
Wpływ na organizm
Smak
Na jaką okazję
Jakość herbaty
Forma herbaty
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
ocena ogólna