Wyślij wiadomość do
WhatsApp
Wyślij wiadomość do
Telegram

Shu Pu Erh Chun Yue Li Ming (Wiosenny Księżyc), AA, 2013

Do ulubionych
Shu Pu Erh Chun Yue Li Ming (Wiosenny Księżyc), AA, 2013
Shu Pu Erh Chun Yue Li Ming (Wiosenny Księżyc), AA, 2013
Shu Pu Erh Chun Yue Li Ming (Wiosenny Księżyc), AA, 2013
Shu Pu Erh Chun Yue Li Ming (Wiosenny Księżyc), AA, 2013
Shu Pu Erh Chun Yue Li Ming (Wiosenny Księżyc), AA, 2013
Shu Pu Erh Chun Yue Li Ming (Wiosenny Księżyc), AA, 2013
Shu Pu Erh Chun Yue Li Ming (Wiosenny Księżyc), AA, 2013
Shu Pu Erh Chun Yue Li Ming (Wiosenny Księżyc), AA, 2013
Napar nie jest gęsty, smak rozkłada się harmonijnie, ma charakterystyczną równowagę, posmak jest słodki i przyjemny. W procesie parzenia herbata wyrównuje się, nabierając bogactwa.
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
W magazynie
€0.2 / g
10g10
Opis
Recenzje

Herbata dla miłośników zagadek i złożonych smaków. 

Smak i aromat

Suchy aromat wita nas niezwykłymi drzewnymi tonami, jednocześnie kwaśnymi, pikantnymi i słonymi, które razem najbardziej przypominają przyjemną solankę z wyraźnymi nutami nasion kopru. Aromat parzonych liści nadal zaskakuje: lekkie nuty owocowe przechodzą w ciężkie nuty pieczonych warzyw z nutami soli morskiej. Smak jest równie ciekawy i złożony — jest wyraźna nuta przewodnia, brzmi wysoko i na początku łyku i najbardziej przypomina słodkie mleko orzechowe, podczas gdy środek smaku otwiera się nutami drzewnymi. Napar nie jest gęsty, smak rozkłada się harmonijnie, ma charakterystyczną równowagę, posmak jest słodki i przyjemny. W procesie parzenia herbata wyrównuje się, nabierając bogactwa. 

Herbata jest dobrym przykładem na to, jak ciekawe i nietypowe mogą być mieszanki.

Cechy
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
Wpływ na organizm
Smak
Na jaką okazję
Jakość herbaty
Forma herbaty
Masa opakowania
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
ocena ogólna