Wyślij wiadomość do
WhatsApp
Wyślij wiadomość do
Telegram

Zbiórka ziół Relaksująca, 2024

Do ulubionych
Zbiórka ziół Relaksująca, 2024
Zbiórka ziół Relaksująca, 2024
Zbiórka ziół Relaksująca, 2024
Zbiórka ziół Relaksująca, 2024
Zbiórka ziół Relaksująca, 2024
Zbiórka ziół Relaksująca, 2024
Fermentowany iwan-czaj z miętą i melisą.
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
W magazynie
$0.2 / g
10g10
Opis
Recenzje
Fermentowany iwan-czaj z miętą i melisą.

Iwan-czaj (nazwa naukowa — wierzbowiec angustifolia) jest bardzo skutecznym środkiem ludowym zmniejszającym stany lękowe i leczącym bezsenność, poprawiającym metabolizm i łagodzącym kaszel podczas przeziębienia. Regularne spożywanie herbaty z wierzbowca poprawia odporność, wzbogaca komórki organizmu w tlen i napełnia je energią.

Melisa i mięta zawarte w kolekcji uzupełniają się i wzmacniają wzajemnie działanie oraz są doskonałym środkiem uspokajającym. Zalecamy picie tej herbaty przed snem.

Jak parzyć:

3-8 gr. zalać 500 gr. gorącą wodą, temperatura 90-95°C, parzyć 7-10 min. Napój do wieczornego picia.

Cechy
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
Wpływ na organizm
Smak
Na jaką okazję
Forma herbaty
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
ocena ogólna