Wyślij wiadomość do
WhatsApp
Wyślij wiadomość do
Telegram

Owoce dzikiej róży, 2024

Do ulubionych
Owoce dzikiej róży, 2024
Wysoka zawartość witaminy C w owocach dzikiej róży sprawia, że są one niezastąpionym środkiem wspomagającym organizm w okresie jesienno-zimowym. Ponadto witamina C bierze udział w syntezie kolagenu i odgrywa ważną rolę w utrzymaniu zdrowej i młodej skóry. Niezbędna dla osób prowadzących aktywny tryb życia.
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
W magazynie
0.1 zł / g
10g10
Opis
Recenzje

Wysoka zawartość witaminy C w owocach dzikiej róży sprawia, że są one niezastąpionym środkiem wspomagającym organizm w okresie jesienno-zimowym. Ponadto witamina C bierze udział w syntezie kolagenu i odgrywa ważną rolę w utrzymaniu zdrowej i młodej skóry. Niezbędna dla osób prowadzących aktywny tryb życia.

Owoce dzikiej róży będą dobrym środkiem zapobiegawczym w przypadku wysokiego ciśnienia krwi, niedoboru żelaza i chorób oczu.

Składniki: owoc dzikiej róży

Sposób użycia: 2 łyżki rozdrobnionych owoców dzikiej róży włożyć do termosu, zalać 1 litrem gorącej wody (nie wrzątku), zaparzać 3-4 godziny. Można parzyć całe jagody, ale wtedy czas infuzji wydłuży się do 8-10 godzin. Jagody można parzyć dwa lub trzy razy.

Cechy
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
Wpływ na organizm
Forma herbaty
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
ocena ogólna