Wyślij wiadomość do
WhatsApp
Wyślij wiadomość do
Telegram

Napój herbaciany Ciasto jagodowe, A, 2024

Do ulubionych
Napój herbaciany Ciasto jagodowe, A, 2024
Napój herbaciany Ciasto jagodowe, A, 2024
Napój herbaciany Ciasto jagodowe, A, 2024
Napój herbaciany Ciasto jagodowe, A, 2024
Orzeźwiający napój owocowo-jagodowy jest dobry zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
Wpływ na organizm
W magazynie
$0.2 / g
10g10
Opis
Recenzje

Mieszanka owoców i jagód na bazie hibiskusa.

Bogaty napar rubinowy o aromacie jagodowym i słodko-kwaśnym smaku. W skład wchodzi hibiskus, plasterki jabłka, liście jeżyny, owoce aronii, liść orzecha włoskiego, kwiaty malwy, jagody, kawałki żurawiny, kawałki maliny, kawałki truskawki, aromat maliny i jagód.

Orzeźwiający napój owocowo-jagodowy jest dobry zarówno na ciepło, jak i na zimno.

Jak zaparzać:

1) Gotowanie w szklanym czajniku na palniku gazowym lub kuchence. Najważniejsze — nie doprowadzaj herbaty do wrzenia, tylko gotuj ją w wodzie o wysokiej temperaturze (80°C) przez około 5 minut.

2) W szklance lub termosie poprzez zaparzanie. Zalej 4-5 gramów herbaty dobrą wodą o temperaturze 80-85°C i pozostaw na 5-7 minut.

Cechy
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
Wpływ na organizm
Smak
Na jaką okazję
Jakość herbaty
Forma herbaty
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
ocena ogólna