Opis
Recenzje
Mieszanka owoców i jagód na bazie hibiskusa.
Bogaty napar rubinowy o aromacie jagodowym i słodko-kwaśnym smaku. W skład wchodzi hibiskus, plasterki jabłka, liście jeżyny, owoce aronii, liść orzecha włoskiego, kwiaty malwy, jagody, kawałki żurawiny, kawałki maliny, kawałki truskawki, aromat maliny i jagód.
Orzeźwiający napój owocowo-jagodowy jest dobry zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Jak zaparzać:
1) Gotowanie w szklanym czajniku na palniku gazowym lub kuchence. Najważniejsze — nie doprowadzaj herbaty do wrzenia, tylko gotuj ją w wodzie o wysokiej temperaturze (80°C) przez około 5 minut.
2) W szklance lub termosie poprzez zaparzanie. Zalej 4-5 gramów herbaty dobrą wodą o temperaturze 80-85°C i pozostaw na 5-7 minut.
Cechy
Temperatura parzenia
80-85°C
Surowce
Kwiaty, Owoce
Rok produkcji herbaty
2024
Wpływ na organizm
Odświeża, Rozgrzewa
Smak
Jagodowy, Owocowy, Soczysty, Kwaśnawy
Na jaką okazję
Po kąpieli, Сodzienna
Jakość herbaty
А (średnia)
Forma herbaty
Sypana
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
