Wyślij wiadomość do
WhatsApp
Wyślij wiadomość do
Telegram

Ku Qiao Mai (Herbata gryczana z jabłkiem i cynamonem), А, 2024

Do ulubionych
Ku Qiao Mai (Herbata gryczana z jabłkiem i cynamonem), А, 2024
Ku Qiao Mai (Herbata gryczana z jabłkiem i cynamonem), А, 2024
Ku Qiao Mai (Herbata gryczana z jabłkiem i cynamonem), А, 2024
Ku Qiao Mai (Herbata gryczana z jabłkiem i cynamonem), А, 2024
Granulki zamieniają się w gęstą herbatę o smaku płatków owsianych i prażonych kasztanów. Z dodatkiem kawałków jabłek i cynamonu.
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Rok produkcji herbaty
Wpływ na organizm
W magazynie
0.7 zł / g
10g10
Opis
Recenzje

Ku Qiao Mai, znana również jako kasza tatarowa lub gorzka, jest niezwykle korzystna dla zdrowia: poprawia krzepliwość krwi, wzmacnia ściany naczyń krwionośnych, obniża poziom cukru we krwi, wzmacnia odporność i wspomaga oczyszczanie organizmu. Po zaparzeniu uzyskuje się przyjemny napój o smaku owsianych ciasteczek. 

Jak zaparzać:

1 łyżeczkę kaszy gryczanej zalać 100 ml gorącej wody o temperaturze 90-95°C, parzyć 2-3 minuty.
Można zaparzać metodą przelewową.

Granulki zamieniają się w gęstą herbatę o smaku płatków owsianych i prażonych kasztanów. Naturalna, słodka, rozgrzewająca i niezawierająca kofeiny — doskonały napój o każdej porze dnia.

Z dodatkiem kawałków jabłek i cynamonu.

Cechy
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Rok produkcji herbaty
Wpływ na organizm
Smak
Na jaką okazję
Jakość herbaty
Forma herbaty
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
ocena ogólna