Wyślij wiadomość do
WhatsApp
Wyślij wiadomość do
Telegram

Kiełki lotosu, 2024

Do ulubionych
Kiełki lotosu, 2024
Kiełki lotosu, 2024
Kiełki lotosu, 2024
Kiełki lotosu, 2024
Kiełki lotosu, 2024
Kiełki lotosu, 2024
Kiełki lotosu, 2024
Kiełki lotosu, 2024
Kiełki lotosu, 2024
Kiełki lotosu, 2024
Kiełki lotosu można zaparzać jako osobny herbatę lub dodawać do innych herbat, aby nadać im szczególny smak i aromat. Taka herbata pomaga radzić sobie z napięciem nerwowym i zmęczeniem, wzmacnia odporność i usuwa toksyny, doskonale orzeźwia w upale.
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
W magazynie
1.3 zł / g
10g10
Opis
Recenzje

Kiełki lotosu są szeroko stosowane w tradycyjnej medycynie chińskiej i kuchni. W medycynie stosuje się je jako środek tonizujący, immunostymulujący i uspokajający. W kuchni kiełki lotosu dodaje się do zup, sałatek i innych potraw, a także wykorzystuje do parzenia herbaty.

Kiełki lotosu można zaparzać jako osobny herbatę lub dodawać do innych herbat, aby nadać im szczególny smak i aromat. Taka herbata pomaga radzić sobie z napięciem nerwowym i zmęczeniem, wzmacnia odporność i usuwa toksyny, doskonale orzeźwia w upale.

Jak zaparzać:
1 łyżeczkę pędów zalać 300 ml wody o temperaturze 75-85°C, parzyć 3-5 minut. Jedną porcję można wykorzystać do trzech razy.

Cechy
Kraj pochodzenia
Temperatura parzenia
Surowce
Rok produkcji herbaty
Na jaką okazję
Forma herbaty
Nie ma jeszcze żadnych recenzji — twój może być pierwszy.
Wszystkie recenzje 0
ocena ogólna